Favorite places

Fav Place – NOVELLE LEEUWARDEN

Hi allemaal,

Novelle betekent nieuw in het Frans. Precies de goede naam voor een restaurant in Leeuwarden met dit heel nieuwe concept.

Voor afgelopen woensdag avond werd ik uitgenodigd voor een influencer meeting bij Novelle in Leeuwarden. Het was mooi weer en om 20:00 uur zat het terras dan ook lekker vol. Ik kwam binnen en werd naar ‘‘The Pink Room’ gebracht. Deze ruimte is ingericht met roze muren, een zachte vloer, fluweel roze stoelen en pastel roze bordjes. (Als je me een beetje kent, weet je dat ik al mijn hele leven dol ben op roze, dus YAY). De tafel was gedekt en ik stapte binnen in een ruimte vol met mooie, lieve meiden. De eigenaren spraken ons toe en wij hebben ons allemaal een voor een voorgesteld. Super leuk om al deze meiden te zien en te luisteren naar wat ze doen, we zitten ten slotte allemaal in hetzelfde schuitje.

However, er werd ons een aantal dingen verteld over deze toffe hotspot en er werd uitgelegd wat er van ons wordt verwacht en wat wij van hen kunnen verwachten.

Daarna was er tijd om elkaar te leren kennen en daarbij werden er heerlijke hapjes geserveerd! De avond werd afgesloten met een drankje en de cocktails zijn dan ook echt the best in town hier. Het was een geslaagde avond!

Aangezien niet alle meiden influencer kunnen worden voor Novelle, wordt er een soort van wedstrijd gehouden. We mogen allemaal komen lunchen & de meiden die het origineelst bezig gaan om het restaurant te promoten, die gaan door! Daarom was ik afgelopen zondag middag bij Novelle te vinden om ook iets mee te krijgen van de lunchkaart. Ik ging voor de ‘Wrap it‘ en mijn vriend voor de ‘Nacho Dream Bread’. Daarbij heb ik de ‘Wild Berry Boost‘ smoothie genomen & later zijn we terug gekomen voor een Fantasy Shake.

& Ohja, ik heb hierover een vlog gemaakt (mijn eerste!!). Twijfel niet om deze te bekijken en vergeet zeker niet eens langs te gaan bij Novelle in Leeuwarden. 

#1 INFLUENCER MEETING & LUNCHEN BIJ NOVELLE LEEUWARDEN

Liefs,
Felic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *