Fashion,  Lifestyle

Leukste merk voor hippe paardenmeisjes: PONYTAIL & CO

Paardenmeisjes opgelet!

Al sinds ik een klein meisje was, ben ik dol op paarden, maar ook op mode & sieraden. Bovendien wil ik er ook stijlvol uitzien als ik bij mijn paarden ben. Toen ik sieradenmerk Ponytail & Co ontdekte was ik direct helemaal verliefd! Het Nederlandse ontwerpersduo heeft alle sieraden zelf ontworpen en dat maakt het dus echt Dutch Design.

Mijn armbandje draag ik bijna elke dag, maar hij geeft niet af! Dat komt omdat de rosé/goudlaag van super goede kwaliteit is. Dus geen vieze groene vlekken om je pols (YES)!

Leven met paarden kan soms best ruig zijn; je beweegt veel, blijft wel eens ergens haken. Als je deze sieraden draagt, hoef je niet bang te zijn dat je sieraad kapot gaat. Ondanks dat de schakeltjes aan de sieraden heel verfijnd zijn, is er weinig kans op breken. De schakels zijn namelijk dicht gesoldeerd en niet dicht geknepen. Dat maakt het sieraad veel sterker, perfect dus voor als je aan het paardrijden bent!

Ook goed om te weten: alle artikelen zijn gemaakt van RVS, dat betekent dat ze nauwelijks tot geen reacties kunnen geven.

Liefs, Felic.

 

 

Bezoek PONYTAIL & CO’s website hier.
Instagram: @ponytail_co / Facebook: ponytailandco 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *