Wishes

Valentinesday gift guide for him & for her

Hi Lovers,

Omdat het bijna Valentijnsdag is en ik dit altijd een heel romantische dag vind (I know, cliché), ben ik op zoek gegaan naar een aantal leuke cadeaus! En wat ik er zelf aan heb? Niet zo veel, maar ik vind dit wel leuk om te doen. Een paar leuke items voor mannen, een paar voor vrouwen en een paar voor beide, met liefde uitgezocht.

Leukste kaarten:

For her:

For him:

Leuk voor beide:

  • Candle Light Cruise door Amsterdam met Lovers Canal Cruises: de ideale valentijns date. Deze romantische cruise over de grachten van Amsterdam hoeft niet beslist op Valentijnsdag zelf, maar kan ook gewoon op andere dagen!
  • Een privé spa, lijkt dat je ook zo lekker? Dit bestaat dus echt, in Haarlem. Ik vond het hier.
  • Dit idee kost misschien meer tijd en vergt ook een dosis creativiteit: maak een scrapbook met jullie mooiste herinneringen tot nu toe, licht ze toe met teksten, quotes, foto’s, plaatjes, bioscoopkaartjes etc. en maak het helemaal jullie boek. Klaar, een super leuk en persoonlijk cadeau! Vergeet niet wat bladzijden leeg te houden voor de nog komende momenten. Een scrapbook kan je trouwens gewoon bij de HEMA kopen.

Niet veel keuze, zodat het ook niet te moeilijk wordt om te kiezen. Ik hoop dat je er iets aan hebt! Of misschien vind je het gewoon leuk om te bekijken. Let me know in the comments!

Liefs,
Felic.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *